cialis dr max

cialis

 MKS  proje taşımacılığında lider firmalardan biridir.Gabari dışı olan tonajlı ve geniş  yüklerin planlanarak taşınması uzman ekibimiz tarafından  iş makinaları, vinçler, enerji santralleri, rüzgar santralleri, gemi motorları proje kargo kapsamında düzenli taşınan yüklerin bazılarıdır.Proje çalışmalarımızın bir çoğunun şantiyede boşaltılması da tarafımızdan gerçekleştirilmiştir.

Firmamız, teknolojik imkanları en üst seviyelerde kullanmak sureti ile gerek yurtiçi gerekse yurtdışı acenta ağı tedarik olanaklarını sürekli güncellemektedir.

AB ve Ortadoğu ülkeleri arasındaki transit ülke konumumuz da tedarik zincirinin sürekliliğinde en önemli halkayı oluşturmaktadır. Geniş ekipman imkanlarımız, aktarma alanlarımız ve sağladığımız güvenlik hizmetleri ile 3. ülke taşımalarınızda sektörün önde gelen firmaları arasına girmeyi başaran firmamız, tüm süreçlerde düzenli bilgilendirme ile de müşteri memnuniyetini benimseyen yapısı ile farklı olmanın haklı gururunu taşımaktadır.

Gerek Avrupa’dan Türkiye’ ye, Ortadoğu ve Orta Asya Ülkeleri' ne gerekse Türkiye’den tüm bu ülkelere yönelik proje taşımalarında veya gabari dışı ve ağır nakliye taleplerinize hizmet eden uygun karayolu-denizyolu veya multimodal taşıma önerilerimizden faydalanabilir; süreç dahilindeki tüm resmi ve özel kuruluşlarla yazışma ve izin işlemlerinin sorumluluğunu firmamıza bırakabilir ve öncü hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Bunun yanısıra; gerek tedarikçinin, gerekse teslim noktalarınızda acentalarımızın ve profesyonel ekibimizin sunduğu danışmanlık hizmetlerinden de faydalanabilir, düzenli bilgilendirmelerimiz ile hizmetimizin her aşamasında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

YOL IZINLERI VE SURVEY PLANLAMASI;

Proje taşımacılığı bütün taşıma sürecinde büyük bir titizlilikle organize edilmesi gereken bir taşıma modülüdür.Öncesinde çok iyi bir planlama ve fizibilite karayolu taşıma kanunlarının öngördüğü belirli standartlarda yapılabilinir.Standart dışı tüm ölçü ve ağırlıklar geçilen her ülkenin özel izinlerinin alınması neticesinde taşınabilmektedir.Gabari dışı ve ağır nakliye olarak tabir ettiğimiz bu taşımalarınız için, özel izin kapsamında taşınacak malzemelerinize, ilgili ülkelerdeki Jas Projects acenta ağımız aracılığı ile gerekli izinleri sağlayabilmekteyiz.Tüm yükleriniz için survey çalışması ve taşıma organizasyonu hizmetimizi sunabilecek kadro ve ihtiyaç duyulacak teknik bilgiye sahibiz.